Kom Exact Te Weten Hoe Jij Met Ons Plan Ongelooflijk Snel Je Doel Zal Behalen!

LIFT KICKSTART

Geen resultaat in 20 dagen? Dan betaal je helemaal niets!

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

EFFICIËNT PROGRAMMA MET SNEL RESULTAAT

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Wat overtuigingskracht nodig?

Als je écht klaar bent om eindelijk en definitief eens af te geraken van die overtollige kilo’s, dan is dit de ideale oplossing voor jou.

Wij kunnen jou zeker helpen met ons LIFT Kickstart programma.

LIFT Kickstart is een duidelijk en effectief plan dat jou op 20 dagen voorziet van alle info die je nodig hebt om jouw doel te behalen en nog belangrijker, te behouden.

Blijf geïnformeerd, gemotiveerd en geïnspireerd dankzij een vertrouwenspersoon waarbij je te allen tijde terecht kan met al je vragen over gezondheid, voeding & beweging.

Je bekomt de béste en snélste resultaten door een combinatie van juiste kennis en persoonlijke begeleiding.

Tijdens de infosessies die doorgaan op maandag om 20 uur, woensdag om 18 uur of zaterdag om 11 uur geven we niet alleen informatie over ons plan, maar voorzien we je ook van een berg waardevolle tips over voeding, beweging en gezondheid.

LIFT Kickstart is geen dieet maar een compleet programma dat jou voorziet van alles wat je moet weten om je resultaat makkelijk te behalen én te behouden.

Op 20 dagen slagen wij erin om jou alles te leren wat je moet weten om snel gewicht te verliezen. Tot wel 1kg puur vet per week.

Het is helemaal niet moeilijk om jouw droomresultaat te gaan behalen. Het is belangrijk dat je geen extreme dingen gaat doen, want die werken niet op lange termijn.

Wij gaan jou leren om een ideale balans te vinden in jouw voeding, beweging en jouw leven.

Idealiter gaan we 80 % van de tijd focussen op voeding die jouw lichaam nodig heeft en 20 % op het genieten van alles wat jij lekker vindt.

Dit in combinatie met beweging die bij jou past en de torenhoge motivatie tijdens ons LIFT Kickstart programma, is dit dé absolute succesformule.

Wij hebben alles wat je nodig hebt gebundeld in ons 20 dagen plan en leren jou een gezonde relatie met voeding opbouwen.

Wij zijn 100 % zeker van ons stuk. Om dit te bewijzen geven wij jou een garantie.

Heb jij geen resultaat na 20 dagen?

Dan krijg jij je geld terug!

Het enige wat je kan verliezen, is gewicht 😉